جنگها و تاریخ

جنگها و تاریخ، فضایی برای بررسی رویدادهای تاریخی و جنگها است.

جنگها و تاریخ

جنگها و تاریخ، فضایی برای بررسی رویدادهای تاریخی و جنگها است.

دروغ سیزده؛ قسمت چهارم


یکی از ادعاهای دروغی که به کرات از زبان مسئولان سیاسی و نظامی ج.ا می شنوید این جملات یا مشابه این جملات  است:

 در زمان جنگ تمام دنیا پشت صدام ایستاده بود و هیچ کس به ما کمک نمی کرد. ایران تنها و یک تنه داشت با تمام دنیا می جنگید. حتی سیم خاردار هم به ما نمی فروختند؛ و قس علی هذا.


مثلا آیت الله ناطق نوری می گوید: در تمام جنگ هیچ کس به ما یک هلیکوپتر یا یک تانک نداد، هیچ چیزی به ما ندادند. (کتاب اسرار مکتوم، نشر بیست و هفت بعثت، 1393، صفحه 433)

این ادعای دروغ به قدری تکرار شده که حتی خود دروغ گویان نیز آن را باور کرده اند. حقیقت اما این است که بسیاری از کشورها خوشحال بودند که بتوانند انبارهای تسلیحاتی خود را به روی ایران بگشایند و از نمد برای خود کلاهی بسازند. انواع و اقسام سلاح ها از انواع و اقسام کشورها راهی ایران شد تا در خدمت سیاست های نظام قرار بگیرند. از جمله این سلاح ها، و مهمترین آنها، می توان به موشکهای دوربرد بالستیک اشاره کرد که از لیبی وارد شدند و در جنگ موشکها شهرهای عراق را هدف قرار دادند. موشکهای ضدهوایی سام-2 (نمونه مهندسی معکوس شده) چینی که در اصفهان برای اولین بار یک فروند میگ-25 عراق را ساقط کردند. قایقهای سوئدی بوگهامر که از سوئد وارد شدند و تا مدتها خلیج فارس را جولانگاه خود کرده بودند. تانکهای ساخت کره شمالی که در عملیات رمضان حضور داشتند و صدها مورد دیگر که فهرست کردن آنها مجالی دیگر می طلبد. من فقط برای اینکه مستند حرف زده باشم قسمتی از صفحه 444 جلد اول کتاب تاریخ تحلیلی جنگ  ایران و عراق (نوشته شده توسط یکی از سرداران سپاه و منتشر شده توسط یکی از انتشاراتی های وابسته به سپاه) را برای شما بازنشر می کنم.

برای اینکه عمق دروغگویی عزیزان مسئولین را بیشتر درک کنید نیم نگاهی به آمار زیر کنید. یک جدول تجهیزات نظامی وارد شده به عراق و جدول دیگر تجهیزات نظامی وارد شده به ایران( بر حسب دلار) را به ترتیب زمان و کشور صادر کننده نشان می دهد. منطقا خوش بخت ترین کشورها آنهایی بودند که هم به ایران سلاح می فروختند و هم به عراق. این سوال که چرا بعضی از کشورها همزمان به ایران وعراق سلاح صادر می کردند و یا اینکه چرا در بعضی از سالهای سلاح می فروختند و در بعضی از سالها نمی فروختند سوال بجایی است ولی از حوزه سواد من خارج است. برای یافتن پاسخ این دو سوال نیاز به سالهای مطالعه است. مطالعه ای که هیچ گاه در ایران انجام نشده و نخواهد شد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد